Oldal kiválasztása

Fedezd fel Tokaj és Gömör régióit.

Egy, határon átnyúló projekt segítségével, mely a Via Carpatia EGTC finanszírozásával jött létre! A „Tokaj Gömör” turisztikai útvonalak kidolgozásával, turisztikai attrakciók bemutatásával és egy aktuális eseménynaptárral köti össze az érintett régiókat. A projekt internetes oldalán keresztül te is megtervezheted a saját elképzelésed szerinti turisztikai útvonalad. Családi programokat keresel, vagy vonzanak az érintett régióban kínált sportolási lehetőségek? Szeretnél újabb történelmi és kulturális emlékeket megismerni, vagy esetleg egy gasztronómiai emléktúrára vágysz? Ahhoz, hogy most saját ízlésedre tudd megszabni az üdülésed, nem kell hosszasan böngészned a világhálón, ugyanis mindent megtalálsz egyetlen weboldalon. A projekt mindezen felül egy hosszú távú célon is dolgozik, amely lényege a határokon átívelő aktív tapasztalatcsere, a hosszú távú partneri együttműködések számának növelése, valamint a hosszútávon fenntartható rendezvények és tevékenységek számának növelése.

Látogasd meg weboldalunkat és fedezd fel, mi mindent rejteget számodra Tokaj és Gömör! www.tokajgemer.sk  Partnerséget építünk

Üdvözlök mindenkit a nevem: Kármen Pál-Balázs és ebben a rövid videóban szeretnék nektek bemutatni egy különleges projektet.

Ez a projekt azért nyerte el a tetszésem, mert két különböző ország régióját köti össze. Rólam köztudott, hogy a magy és a szlovák nyelv és nemzetiség is egyaránt közel áll hozzám, éppe ezért örülök annak, hogy ez a projekt létrejöhetet.

A projekt alapja, hogy Tokaj és Gömör régióit köti össze. Lényege, hogy jobban megismerjük az érintett régiókat és mindazt amit magukban rejtenek.

A projekt segítségével bárki saját ízlése szerint tudja megtervezni turisztikai útvonalát, vagy nyomon követni az adott régióban tervezett eseményeket. Látogassátok meg a www.tokajgemer.sk weboldalt és tudjatok meg többet.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.